Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 181

Dodano: 2008-01-08 13:03

Witaj Nomay :). Kropelkę rumu może do kawy?

Dodano: 2008-01-08 13:08

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

Witaj Wain :)
Chętnie, chętnie, chociaż kropelką uczczę pokonanie kolejnej setki przez naszych szacownych kawoszy 8)
Kolejnych 300 stron moi mili :!:
<kubeczek z kawą....i rumem 8)...w górę>

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2008-01-08 13:44

witam wszystkich ktorzy zdarzyli wpasc na kawke :)

przylaczam sie do toastu i wygladam przez okno w poszukiwaniu wiosny lub sniezycy

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-01-08 13:51

Witam, witam:)
Dzisiaj było goraco, od rana na kawe czasu nie było nawet wpadłam na szybka kawke :wink:, i zaraz pale wrotki do domu, jak padne na łozko, to cała dzielnica bedzie to słyszała :wink:
Pozdrawiam

Dodano: 2008-01-08 13:58

Selene69 napisał(a):
jak padne na łozko, to cała dzielnica bedzie to słyszała :wink:
Pozdrawiam

Mam rozumiec, ze cos nie wytrzyma? wybuchnie? Czy moze zapadasz w sen zimowy i bedziesz nam chrapac tak jak to Ty Martula juz potrafilas pare razy nam to zademonstrowac? :lol:

Dodano: 2008-01-08 15:01

Za te 4500 postów także wznoszę toast :) <kubek w górę>
W takim tempie zaraz będzie okrągła rocznica

Dodano: 2008-01-08 15:25 Zmieniono: 2008-01-08 15:34

Wainamoinen napisał(a):

Tak sobie patrze na te statystyki, okazuje sie, mimo ze, jest nas tak mala grupka, to wodzimy prym na calym portalu. Najwiecej postow 4501 i dziesiec razy tyle odslon. Jakie wnioski? Jest nas raptem kolo dziesieciu osob, a czytaja nas tysiace :wink: Jestem zaskoczony, jestesmy najpoczytniejszym tematem na calym DarkPlanet. W koncu liczby mowia same za siebie. Coz wiecej mi pozostaje jak tylko w imieniu swoim i mego wspolnika Semjana - podziekowac Wam wszystkim za to czego dokonalismy :wink:

Jeszcze raz zycze sobie i Wam by ten temat dalej utrzymywal pewien poziom i nie popadl w banal jak to bywalo z kilkoma innymi tasiemcami na tym forum.

Pozdrawiam Was wszystkich

Zavirusowany Dottore :wink:

EDIT: Oczywiscie tematu "czego se sluchacie" nie licze i nie uznaje go - zwykla bezsensowna wyliczanka jakich wiele na portalu

Dodano: 2008-01-08 15:34

Wainamoinen napisał(a):

Hmmm ... Kostuch to sam by takie forum napisał

.

Dodano: 2008-01-08 16:25

Witam, witam zgromadzonych licznie kawopijców... Dobrze, że można sobie jeszcze popisać jak głos wysiada:D A ja widzę, że elegancko tutaj DC wypada na forum... Brawo bracia Semjanku i Doktorro za prowadzenie kafejki ii ie jest to ta ów "czcza wyliczanka" (:

Dodano: 2008-01-09 07:08

Witam!
Gdzie kroplówka z kawą :!: :?: Jestem tak słaby, że do wodopoju expres-yjnego nie dojdę :lol: HELP ME! 8)

Miłego dnia zyczę.
Semjan.

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2008-01-09 10:29

nomay (Bicz)
nomay

Hej Semjanie :*
Kawa dożylnie raz 8) Dawka dająca kopa wystarczającego by nie zasnąć do 21-ej
&ltst...zmieszałam ją z odrobiną dobrego humoru, kroplą ekstra idei, i niemałą dawką szczęścia> co by dzień milej płynął.

Sama także popijam dopalacza, by sił na comiesięczną wyprawę do urzędasów mi starczyło...

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2008-01-09 10:33

Witam zacna Panią i Pana :) dziś wesoły dzionek mam :) i niech tak zostanie :wink: siurp :wink:

.

Dodano: 2008-01-09 10:44

nomay (Bicz)
nomay

Hej Harl :) słonko świeci, ptaszki ćwierkają, te sprawy 8)
A ja tymczasem w ten bezchmurny poranek (oby cały dzień taki pozostał)muszę zmykać...
Do zobaczenia później moi mili
<mik mik......>

Dodano: 2008-01-09 11:20

Saluto moi drodzy

Widze, ze Harl w skowronkach, Wspolnik nie domaga :wink: Nomay sie "szprycuje" :wink: Coz za przekroj roznych nastrojow i postaw :lol: To ja wprowadzam kolejne - za wczesnie mi sie wstalo (11.10) i spaaac mi sie chce :lol: (cos czuje, ze przez ten przymusowy urlop cholernie sie rozleniwie).

:arrow: Semjanie - mam nadzieje, ze wazne rozmowy zalatwiles juz "in plus", jesli nie to trzymam dalej kciuki
:arrow: Nareo - dziekujemy za te slowa :)

Pozdrawiam wszystkich

Dottore

Dodano: 2008-01-09 11:49

Witam.
Nomay :*
Harl <graba>
Dottore <graba Bracie>

Dottore, ważne sprawy przełożono mi na jutro na 11:00

Czas w pracy płynie leniwie, popijam mineralną na przemian z kawą. Teraz coffe time.

Dodano: 2008-01-09 12:15

Witam ciepło kawoszy!

Nomay :* (mam nadzieję że wkrótce dołączysz do wspólnego spożywania kofeiny 8) )
Semjan <graba>
Harl <graba>
Dottore <graba>

Rzeczywiście, dziś jakiś taki piękny dzionek. Słońce świeci, ptaszki nie fajdają mi na czapkę, nawet to że mało co nie wpadłem pod tramwaj to jedynie powód do śmiechu :lol:

Zadziwiające, ile może zdziałać spacer wieczorową porą w miłym towarzystwie

Dodano: 2008-01-09 12:29

Wainamoinen napisał(a):

Z Gniewkiem? tak spacerowaliście? :lol: Chyba nie pod rączkę?

<graba> Mr W.

Dodano: 2008-01-09 12:32

A gdzie tam. Gniewko alkoholizował się wczoraj jak zwykle :D. Nawet nie zaprosił. Świnia :lol:

Dodano: 2008-01-09 13:06

Wainamoinen napisał(a):

A juz myslalem ze Pasieke bede musial naslac na Ciebie drogi W. :wink:

Pozdrawiam i ciesze sie z Twego dobrego humoru
czego tez wszystkim zycze

Dottore

Dodano: 2008-01-09 13:59

dr_Faustus napisał(a):
[quote:fb40bff5b4="Wainamoinen"]
A juz myslalem ze Pasieke bede musial naslac na Ciebie drogi W. :wink:

W sensie Paskievicza? Dottore, nie strasz mnie :wink:

Dodano: 2008-01-09 14:02

Witam chorych i chorszych jak i również tych najchorszych pijaczy kawy... Również do tych zdrowych posyłam cieplutkie pozdrowienia(: W tym momencie należą się cieplutkie brawa gorącej kawusi za jej rozgrzewające działanie... Teraz wiem - nigdy więcej nie pozyczać kluczy domownikom, gdyż nie wiadomo czy jednak zostaną w domu i będa w stanie otworzyć drzwi... :?

Dodano: 2008-01-09 14:22

Pozdrawiam Nareę znad kubka kawy :). Rzeczywiście, powinni dać Nobla temu, kto ją wymyślił .

A z kluczami... No cóż, pech. Uczymy się całe życie

Dodano: 2008-01-09 15:27

nomay (Bicz)
nomay

Bry ponownie 8)
I znów przelotem na małą czarną do kafejki wstąpiłam, gdyż po maratonie przez miasto, zgarnięciu pliku PITów i godzinnej posiadówie w urzędzie z numerkiem w łapce mam następne 40 minut na odpoczynek, po którym świńskim galopem zasuwać na pociąg trzeba będzie...jak ja lubię te wieczorne zajęcia <tfu!>
Ale co tam...słońce świeci, jest pięknie, spokój ku**a buddy...

:arrow: Dottore..Ty tak długo nie śpij, bo to w krew wchodzi i się jeszcze przyzwyczaisz do luksusu 8)z którego ciężko będzie później zrezygnować i przestawić się na życie pracownika...

Dodano: 2008-01-09 15:38

nomay napisał(a):

:arrow: Dottore..Ty tak długo nie śpij, bo to w krew wchodzi i się jeszcze przyzwyczaisz do luksusu 8)z którego ciężko będzie później zrezygnować i przestawić się na życie pracownika...

Zauwaz moja droga Nomay, ze poczynilem pewien progres. I tak z 12 wstawanie przesunelo sie na 11 :lol: tak wiec tym sposobem akurat do poniedzialku zdarze sie przestawic na "dzien swistaka" :wink:
Panuje nad sytuacja, a i zdrowie powoli wraca do normy :lol: Jeszcze dzien, dwa i kawcie z Wami bede spijal

Powodzenia Nomay w zalatwianiu spraw zycze :)

Dodano: 2008-01-09 16:35

cholera ja mam ostatnio taki progress ze spie po 3h na dobe , sam nie wie po co i dlaczego tak malo

pozatym witam panie i panow

milej kawki popoludniowej zycze :)

nomay- skarbowka Cie sciga ?

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło